Hofmann Geodyna 7700P Balanseringsmaskin

Hofmann Geodyna 7700P Balanseringsmaskin

Hofmann Geodyna 7700P Balanseringsmaskin

Semi-automatisk balanseringsmaskin for person og varebilhjul. Automatisk registrering av hjuldata med målearm og Smart Sonar. Elektromekanisk oppspenningssustem (Power Clamp) En ypperlig maskin for det proffe markedet.  

Logg inn
Art. nr
HOFGEO7700P

Geodyna 7700P, balanseringsmaskin for bilgummiverksteder og større bilforhandlere som behandler et høyt volum av hjul. 

Automatisk registrering av vekplasseringspunkter på Alu-felg ved hjelp av 2D geodata målearm, automatisk måling av felgbredde med SmartSonar som sitter i beskyttelsesskjermen og aktiveres når denne senkes over hjulet. Integrert beskyttelsesskjerm som tar liten plass. 

Maskinen måler både den statiske og dynamiske ubalansen i et spinn, har flere programmer som for eksempel, split-vekt program, statisk program, flere alu-programmer for plassering av vekter inne i felgen samt matching program for tilpassing av dekk og felg.

Forøvrig viser maskinen den statiske ubalansen i hjulet, direkte på skermen etter hvert spinn, slik at operatøren lettere kan avgjøre hvilken ubalanse som er mest gjeldende i hjulet. Vekplasseringsfunksjon på målearm etter endt spinn, alternativt kan laserpeker aktiveres for å plassere Alu-vekter nede i felgen. Ved aktivering av målearmen ved montering av klebevekter, låses hjulet automatisk i riktig posisjon og hjelpearmen stopper der hvor klebevektene skal limes fast, dette fører til en nøyaktig plassering av vektene.

Maskinen har en intuitivt GeoTouch10 ' berøringsskjerm som viser ubalanse og vektposisjon og valg av programmer. Denne modellen leveres med Power Clamp oppspenningssytem som aktiveres med fotpedal. 

Maskinen kan også leveres med integrert hjulløfter (Geodyna 7750P)

Leveres med 3 stk. konuser, klebevektskrape og loddvekttang som standard.

 

Mer informasjon
Forventet til lager uke/år 0000
El. tilkobling (volt) 230V 1fas 50-60 Hz
Produsent Hofmann