Lithium fritidsbatteri

Lithium fritidsbatteri
Loading...
Lithium fritidsbatteri

Lithium BMS fritidsbatterier.

Skal du oppgradere fritidsbatteriene på hytta, i bobilen eller båten? Da er disse lithiumbatteriene perfekte for deg!

Disse batteriene er bygget med prismatiske celler, dette gir de mest stabile og sikre lithiumcellene på markedet. Spesielt i bil og båt er vekt meget viktig: disse batteriene er nærmere 75% lettere enn tilsvarende batteri med blysyre, i tillegg har de en levetid som er inntil 5 ganger lenger.

Batteriene lades fra tomt til fullt på 2-3 timer. De har også innebygget BMS (Battery Management System) som beskytter mot kortslutning, overladning og for høy temperatur. Hvis noe uforutsett skulle skje, vil BMS’en skru av batteriet for å beskytte både seg selv og det elektriske anlegget.

I tillegg til BMS tilbyr vi også en versjon med innebygget Bluetooth®. Dette lar deg enkelt overvåke batteristatusen fra mobil eller nettbrett (Android og IOS).

Begge typene kan seriekobles opp til 48V. Batteriene skal ikke brukes som startbatterier og de skal ikke hurtiglades i minusgrader. De leveres med 5 års fabrikkgaranti mot produksjonsfeil.

Batteriene kan utlades fullstendig uten at det tar skade, men produsenten anbefaler ikke gjøre det for ofte. For å lade disse batteriene trenger du en lader som kan hente opp fra 0V eller har en strømforsyningsmodus for å vekke det igjen hvis det er helt utladet. Vi anbefaler GYSflash 30.12 PL for å lade disse batteriene.

Les mer om de forskjellige batteriene her:

LITH-BAS12100

LITH-12100B150

LITH-BLUE12100B150 med Bluetooth®